•   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.
  •   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.

Hasznos Ötletek...


Legújabb szolgáltatásunk: SAP Optimalizáció - Gördülékeny Adatátvitel

Nemrég vezettük be új szolgáltatásunkat, mellyel SAP rendszert használó megbízóink számára tesszük sokkal gördülékenyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá a vállalati irányítási szoftverből való adatátvitelt, ezáltal verseny előnybe hozva őket a konkurenciával szemben.

 

 

Széleskörű projekttapasztalatunk az SAP rendszer minden elemére kiterjed. Ennek alapján átfogó adatexport megoldásokat fejlesztettünk ki azon kis- és középvállalatok számára, akik a nagyvállalatokéhoz hasonló komplex informatikai rendszert szeretnének. Tehát komplex módon optimalizálják üzletmenetét, megteremtjük a vállalati adatrendszerek egyszerű és megbízható összekapcsolhatóságát, melyek üzemeltetése nem igényel külön informatikai munkatársakat.

Ha szeretne árajánlatot kapni SAP Adatátviteli Optimalizációra: keressen minket bizalommal, megadott elérhetőségeinken!

Legújabb szolgáltatásunk: SAP Optimalizáció - Gördülékeny Adatátvitel
Milyen a jó weboldal?

Milyen a jó weboldal?

Egy témában sok száz, ezer weboldal található a világhálón. Tehát óriási a kínálat. Egy weboldalnak sokszor pár másodperce van meggyőzni a látogatót, mielőtt az tovább kattintana. Ezért nagyon fontos egy szép, praktikus, könnyen kezelhető, tartalmas, minőségi weboldalon kínálni termékeinket, szolgáltatásainkat.

 

 

A weboldal készítésnél a következőkre figyeljünk:

- Legyenek saját elképzeléseink, de fogadjuk meg a honlap készítő cég hasznos tanácsait is. Higgye el, az Ön sikeréért dolgoznak!

- A fejlesztő cég kiválasztásánál tájékozódjunk a referenciákról, s a szakmai csapat összetételéről. A minőségi honlapok team munkával készülnek, több szakember együttes tudásából épül fel a komplex weboldal.

- Modern, esztétikus dizájnnal dolgozzunk! Ne menjen a mennyiség a minőségi elemek rovására! A kevesebb, visszafogottabb stílus olykor sokkal inkább magával ragad.

- A tartalom, a szöveges részek elegendő és jól érthető információkat hordozzanak a termékünkről. A fogalmazás és a helyesírás pontossága alapvető követelmény.

- Egy tökéletes honlap is érhet keveset, ha nem találják meg a vevők, érdeklődők. A keresők találati listájában való jó helyezésért a jól felépített keresőoptimalizálással óriási sikereket érhetünk el.

További újdonságokat, hasznos tanácsokat olvashat folyamatosan frissülő oldalunkon! Kövesse facebook oldalunkat!