•   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.
  •   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.

Elégedett Megbízók...


acsokolade.hu


Családi vállalkozás mely a csokoládék ízvilágának minden szintjét megjeleníti. Az előre végigondolt kreációk mellett a felhasználó megvalósíthatja saját elképzeléseit is a csokoládé tervező segítségével. Több mint száz alapanyagból és háromféle alapból lehet választani. Az ötleteknek csak a képzelet szab határt.

Ezt az oldalt egy alap webshoptól az egyedi csokoládé tervező és a nagykereskedelmi partnerek egyedi kezelése különbözteti meg.

decorlab.hu


Kreatív faldekorációs stúdió, ahol számunkra az egyik kihívást az árképzés jelentette.

Az árakat behatárolt méretek között a felhasználó képzi, négyzetméter ár alapján a termék anyagától függően.

Megrendelő kérése volt még a saját fotóból készült faldekoráció készítésének lehetősége a honlapon.

rosaryangel.hu


Gyermek ruházat minden szinten. A vállalkozás bevásárlóközpontban fenntartott üzlete mellé kereste az online üzletet is.

Részünkről a kihívás egy olyan egyedi admin felület kialakítása volt ahol a sok ezer terméket átláthatóan lehet kezelni, mindennemű programozói tudás nélkül.

abraboro.hu


Az ABRABORO Kft. Magyarországon vezető szerepet tölt be elektromos kéziszerszám tartozékok értékesítésében. 4000 professzionális minőségű szerszámot forgalmazó nagykereskedelmi webáruház speciális funkciókkal. A cég számos neves nyugat-európai szerszámgyár magyarországi képviselete, s e gyárak termékeinek kizárólagos importőre. A termékek mintegy 75%-a kimagasló színvonalú európai gyártóktól származik.

fujitsushop.hu


A Fujitsushop azoknak szól, akik a webáruházak által biztosított kedvező ár és kényelmes vásárlási lehetőségek mellett igényt tartanak egy megbízható partnerre, aki nem csak elad, de képes a támogatásra, a korrekt tanácsadásra. A Fujitsu Technology Solutions Kft. Európa vezető IT infrastruktúra szállítója. A vállalat IT-termékek, -megoldások és -szolgáltatások komplett portfólióját kínálja elsősorban üzleti ügyfelek számára. A Fujitsu csoport az ICT-alapú üzleti megoldások vezető globális szállítója. Mintegy 162 ezer embernek ad munkát a világ 100 országában. A SERCO Informatika volt a Fujitsu kiemelt magyarországi kereskedelmi partnere  és országos szervizének biztosítója. Ez az együttműködés a mai napig töretlen maradt, kínálatukban a Fujitsu teljes termékportfóliója megtalálható.

asvanyvilag.hu


Nagyszámú és sokféle terméket kezelő webáruház ahol megtalálhatók az egyszerű ékszerek és a nagy értékű teljesen egyedi alkotások is.

A funkciók és a megjelenés is a megrendelővel folyamatosan egyeztetve teljesen egyedileg került kialakításra.

keritesrendszerek.hu


A Kerítésrendszerek Kft fa-, fém-, műanyag táblás és tekercses kerítéseket és kiegészítőket kínál lakossági és ipari felhasználóknak. A honlap komplexitását a termékek sokfélesége és körülményes, raklapos kézbesíthetősége adta. Bizonyos termékfajták termékei csak akkor rendelhetők ha bizonyos mennyiséget meghalad a megrendelés volumene. A kosárnak tudnia kell, hogy az adott termékfajta alá tartozó termékek mennyisége elérte-e a kijelölt szintet. Mivel több értékesítő dolgozik a honlapról, a program képes leosztani személyekre külön-külön az ajánlatkéréseket és a megrendeléseket.

manocipo.hu


Cipők és abból is gyermek cipők webáruháza. A fizikailag távol lévő anyukák, - akik csemetéi nem tudnak próbálni - végigvezetése volt a feladat az elhatározástól a vásárlásig.

Az oldal kezel akciókat, utolsó darabokat.

Egyedi admin felületen kezelhetők a kereskedelmet támogató statisztikai funkciók.

epitech.hu


Épületgépészeti vállalkozás bemutatkozó oldala több nyelven, referenciákkal.

Mindezt egyszerűen kezelhető admin felülettel.

Felhasználó számára több helyen kapcsolat felvétel lehetősége.

pannonwein.eu


Külföldi vállakozás részére készült az oldal amely a magyar borok bemutatása mellett azok megvásárlására is lehetőséget ad.

A borok igen színes és sokrétű palettájának bemutatására készült egyedi szűrő segíti a felhasználót a választásban.

A megrendelő ajándékkupon vásárlásának lehetőségét is kérte, természetesen annak mindennemű kezelésével.

byl.hu


Egy építészmérnők vállakozás számára a funkciók mellett csak a megjelenés ami fontosabb.

Letisztult, minden sallangtól mentes dizájn volt a cél, ahol a látogató megismerkedhet a projektekkel.

A szerződött partnerek belépés után a saját építkezésük minden adatát megtalálják és kezelik amik a mérnöki munkával kapcsolatosan elengedhetetlenek.

zaunsystemen.at


Német nyelvű webáruház, osztrák piacra, ahol először a szomszéd ország megrendelőinek az igényeit és szokásait kellett megértenünk, hogy az online áruház azon a piacon is megállja a helyét.

A vállakozás részére több honlap is készült ebben a témában amik erősítik egymást a keresőoptimalizálásban és a google fizetett hirdetésekben.

Részünkről a kihívás egy olyan admin felület volt ahol egy helyen kezelhetők a honlapok, tehát például egy árat nem kell több helyen frissíteni ahhoz, hogy az összes honlapon megváltozzon.

varosikert.hu


Több oldallal rendelkező vállalkozás kiegészítő honlapja, mely egy témára fókuszálva, egyszerűen és átláthatóan, kiváló ötletekkel vezeti be a látogatót a városi kertek világába.

dreamtextil.hu


Abroszok és egyéb rendezvény textíliák gyűjteménye.

Megrendelő kérése volt a bérlés lehetősége, így a termékeket az online rendelés mellett bérelni is tudja a felhasználó.

Az ezzel járó funkciók (pl.: kaució kezelése) miatt egyedi ez a webáruház.

norszapack.hu


A Norszapack kft. PVC-fóliákkal és Duck Tape dekorációs termékekkel várja vásárlóit.  A Duck Tape, kreatív ragasztószalag mintázáshoz, dekoráláshoz, formázáshoz, barkácsoláshoz használható, valamint alkalmas színes javításokhoz is. Tapad sima és durva felületekre, de kézzel is könnyen eltávolítható, nagy erejű ragasztószalag. Nyugat-Európában és az USA-ban már bevezetett termék, mely nagy sikernek örvend. Az attraktív, sokszínű webáruház gyors és egyszerű megrendelést biztosít a kreatív dekoráció iránt érdeklődőknek.