•   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.
  •   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.

Vevőközpontú Megoldások...


Minőségi webáruház készítés


Amikor belépünk egy üzletbe, a bolt minősége, arculata, elrendezése, a termékek elhelyezése, beszédes, lényegi termékinformációk közlése nagyon fontos szempontok a vásárlás mellett való döntésünkben. Ugyanezek a legfontosabb tényezők a webáruházakban is. Mi nem csupán feltöltjük a termékeit egy sablon alkalmazásával, hanem megtervezzük, felépítjük, majd berendezzük az Ön üzletét, hogy a vásárlói egy ízléses, minőségi, egyedi webáruház kapuját lépjék át. Nem sablonokat kínálunk, hanem egyedi igényeknek megfelelően készítjük el a webáruházat. Igazodunk a termékek sajátosságaihoz, cége profiljához és természetesen a megrendelők különböző elvárásaihoz.

A webáruház előnyei


A webáruház és internetes kereskedelem legfontosabb előnye, hogy 0-24 óráig nyitva tart, beleértve az ünnepnapokat is. Vásárlói bármikor nézelődhetnek, vásárolhatnak, akkor is, amikor Ön és alkalmazottjai éppen pihennek. A webáruház üzemeltetése a legolcsóbb megoldás, és a mai rohanó világban a legkeresettebb is, jelentősége pedig rohamosan növekszik. Az internetes kereskedelemben, webáruházakban eladott termékek száma egyre emelkedik. Törjön be Ön is az internetes piacra, s ne maradjon le a webáruház működtetésének előnyeiről

Szövegírás a webáruházaknak is


Természetesen a webáruház készítésénél teljesen mást jelent a szövegírás. A tömör, lényegi információt tartalmazó pár szavas vagy egy-két mondatos termékleírás ugyanúgy lehet hatékony szövegírás, s tulajdonképpen a webáruházak esetében nem is érdemes mást alkalmaznunk. Ennyit viszont ajánlatos, mind a vásárló tájékoztatása, mind a találati listán való előre jutáshoz. Általánosságban is elmondható, hogy a Google a tartalmas, azaz minőségi tartalommal ellátott honlapokat részesíti jó helyezésben.

Keresőoptimalizált webáruházak


Kulcsszókutatás és kulcsszókutatás… Ma az online kereskedelemben nem kevés webáruház versenyez egymással. S mivel leginkább többféle terméket kínálnak, érdemes minél több kulcsszóval jó helyre kerülni a találati listában. Ez nem kevés, és nem rövid határidős munka, de kitartással jelentős eredményeket érhetünk el. A webáruházak minimális szöveges tartalma miatt a képek alt adatainak használatával is növelhetjük a helyezésünket. A meghatározó domain név mellett a title és a meta tagok is rangsorolási tényezők a Google algoritmusában.

A webáruház készítés néhány jellemzője


Professzionális, egyedi webáruház készítés. Könnyen kezelhető webáruház. Rugalmasan változtatható termékkínálat. Admin felület ( kezelését betanítjuk ). Szakszerű és gyors segítségnyújtás probléma esetén. Online hirdetési kampány beállítása. Webáruházakra fejlesztett keresőoptimalizálás beállítása. Tartalomkezelő rendszer. Árajánlat adást segítő felület. Felhasználási példák. Tervezési, szerelési segédcsomagok. Facebook, Twitter rajongói doboz. Mobiltelefonra optimalizált webáruház. Hírlevél kezelés. Szűrési rendszer. Bankkártyás fizetés, Paypal. Beépített számláló

Áraink


Minden esetben korrekt, egyénre szabott árajánlatot küldünk. Nem kínálunk ingyenes, sablonos, sokszor működésképtelen webshopokat, amellyel sajnos tele van az internet… Megfizethető, minőségi webáruházakat készítünk, egyedi módon, és webáruházakra specializált seo fejlesztéssel Honlapunkon talál ugyan csomagajánlatokat a könnyebb eligazodás érdekében, de természetesen ezek csak irányadóak, és számtalan komplex megoldással, egyedi fejlesztésekkel tudjuk segíteni az eladást. Nálunk nem kell további havidíjat fizetnie a webáruház üzemeltetésért!