•   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.
  •   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.

Elégedett Megbízók...


fujitsushop.hu


A Fujitsushop azoknak szól, akik a webáruházak által biztosított kedvező ár és kényelmes vásárlási lehetőségek mellett igényt tartanak egy megbízható partnerre, aki nem csak elad, de képes a támogatásra, a korrekt tanácsadásra. A Fujitsu Technology Solutions Kft. Európa vezető IT infrastruktúra szállítója. A vállalat IT-termékek, -megoldások és -szolgáltatások komplett portfólióját kínálja elsősorban üzleti ügyfelek számára. A Fujitsu csoport az ICT-alapú üzleti megoldások vezető globális szállítója. Mintegy 162 ezer embernek ad munkát a világ 100 országában. A SERCO Informatika volt a Fujitsu kiemelt magyarországi kereskedelmi partnere  és országos szervizének biztosítója. Ez az együttműködés a mai napig töretlen maradt, kínálatukban a Fujitsu teljes termékportfóliója megtalálható.

norszapack.hu


A Norszapack kft. PVC-fóliákkal és Duck Tape dekorációs termékekkel várja vásárlóit.  A Duck Tape, kreatív ragasztószalag mintázáshoz, dekoráláshoz, formázáshoz, barkácsoláshoz használható, valamint alkalmas színes javításokhoz is. Tapad sima és durva felületekre, de kézzel is könnyen eltávolítható, nagy erejű ragasztószalag. Nyugat-Európában és az USA-ban már bevezetett termék, mely nagy sikernek örvend. Az attraktív, sokszínű webáruház gyors és egyszerű megrendelést biztosít a kreatív dekoráció iránt érdeklődőknek.

 

keritesrendszerek.hu


A Kerítésrendszerek Kft fa-, fém-, műanyag táblás és tekercses kerítéseket és kiegészítőket kínál lakossági és ipari felhasználóknak. A honlap komplexitását a termékek sokfélesége és körülményes, raklapos kézbesíthetősége adta. Bizonyos termékfajták termékei csak akkor rendelhetők ha bizonyos mennyiséget meghalad a megrendelés volumene. A kosárnak tudnia kell, hogy az adott termékfajta alá tartozó termékek mennyisége elérte-e a kijelölt szintet. Mivel több értékesítő dolgozik a honlapról, a program képes leosztani személyekre külön-külön az ajánlatkéréseket és a megrendeléseket.